Over ons

In 2009 zijn wij begonnen met het installeren van zonnepanelen toen de SDE subsidie in het leven werd geroepen. Sindsdien volgden vele projecten en vele tevreden klanten. Ook worden de projecten steeds groter. Gezien onze ruime ervaring met het renoveren en opnieuw beplaten van grote hallen bij Tata Steel, kunnen we dit prima aan. Indien gewenst starten we het contact met een vrijblijvend adviesgesprek inclusief een technische inventarisatie. Vaak wordt gevraagd wat het rendement en de terugverdientijd zijn van zonnepanelen. Hier hebben we op ingespeeld door een betrouwbare rendementsanalyse te ontwikkelen die dit in kaart brengt en alle van invloed zijnde variabelen meeweegt.

Zakelijke en agrarische markt

We richten ons uitsluitend op de zakelijke en agrarische markt. Naast onze ervaring met systemen voor schuine daken zijn we expert op het gebied van ontwerp en installatie van zonnepanelen op platte daken.

We hebben een partnership met Viruma Dak & Gevel en hierdoor kunnen we een totaal dienstenpakket aanbieden op het gebied van daken bestaande uit: asbestsanering en dakvernieuwing voor platte daken (Bitumen, PVC en EPDM) en schuine daken (staal, sandwichpanelen en golfplaten).

Kwaliteit

Wij staan voor A kwaliteit zonnepanelen, omvormers en montagesysteem met goede fabrieksgaranties, aangevuld met een volledige systeemgarantie vanuit Advisolar. Wij monteren de zonnepanelen met eigen, goed opgeleide en ervaren installateurs. Onze prijzen zijn scherp en wij bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij monitoren en bewaken de door ons geïnstalleerde systemen en we nemen zelf actie als een storing zich voordoet. Hierdoor wordt u als klant ontzorgd. Daarnaast laten we graag de meer jaarlijkse opbrengstprestaties van de verschillende systemen zien. Het is de beste indicator voor de door ons geleverde kwaliteit.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Advisolar B.V.
Jurrian Beekman
Advies & verkoop asbestsanering & dakvernieuwing
06-13183682

Justin Beekman
Projectuitvoering en monitoring
06-20339017