Het rendement op zonnepanelen is nog steeds goed. Met name voor elektriciteit kleinverbruikers want die kunnen salderen en mogen gebruik maken van de Energie investeringsaftrek (EIA).
Salderen betekent dat de door de zonnepanelen opgewekte en aan het net teruggeleverde stroom verrekend mag worden met afgenomen stroom. Hierdoor wordt over het hele stroomverbruik geen energiebelasting betaald. Het salderen is vastgelegd in de energiewet en is toegestaan voor kleinverbruikers met een elektriciteitsaansluiting tot en met 3×80 Ampère.

Daarnaast kan met de EIA, een bepaald percentage van de zonnepaneleninvestering extra worden afgeschreven. Dit levert een netto voordeel op, op het investeringsbedrag. Dit combineren we met een zeer scherpe aanbieding voor een A kwaliteit zonnepanelensysteem. Gezamenlijk zorgt dit voor een uitstekend rendement met een terugverdientijd van 7 tot 8 jaar.

Wij hebben een betrouwbare rendementsanalyse ontwikkeld waarmee we vrijblijvend uw rendement en terugverdientijd kunnen berekenen. Wij komen graag bij u langs om na een inventarisatie het plaatje door te rekenen. Mocht u hier gebruik van willen maken dan horen wij dat graag van u.